Aura-Soma® ΣΥΝΕΔΡΙΑ

AS-Logo1130

 

Σε μια προστατευμένη ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας, η συνεδρία του συστήματος της Aura-Soma® αφορά την προσωπικής σας επιλογή τεσσάρων μπουκαλιών από τους 111 δίχρωμους συνδυασμούς που περιέχουν τα έλαια ισορροπίας, ο βασικός πυλώνας του συστήματος. 

Αυτό που καλείται να κάνει ο οποιοσδήποτε είναι έτοιμος να καθρεφτίσει τον εαυτό του στα χρώματα της Aura-Soma® και τις ευεργετικές δονήσεις τους, είναι να επιλέξει έναν πιστοποιημένο σύμβουλο Aura-Soma® Practitioner ή Colour Care Consultant από την Art & Science International Academy of Colour Technologies, (ASIACT), και να κλείσει ραντεβού μαζί του. Το μόνο που έχετε να κάνετε αρχικά είναι να σταθείτε απέναντι στους 111 δίχρωμους συνδυασμούς και να επιλέξετε τα τέσσερα μπουκάλια που σας ελκύουν περισσότερο.
«Τα Έλαια Ισορροπίας είναι ο καθρέφτης της ψυχής», συνήθιζε να λέει η ιδρύτρια του συστήματος, Vicky Wall, και είναι αλήθεια, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται.
Ουσιαστικά, είναι πολλά περισσότερα από μια απλή επιλογή. Είναι μια συνειδητή συνάντηση μεταξύ δύο ανθρώπων που σκοπό έχει τη διαφώτιση των πτυχών και των δώρων της ψυχής και της προσωπικότητας σε ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. 
Εφόσον επιλέξετε τα αγαπημένα σας τέσσερα μπουκάλια για αυτή τη χρονική στιγμή, μπορούμε να αρχίσουμε να τα αναλύουμε συμβουλευόμενοι τον Εσωτερικό σας Οδηγό.
«Ο μεγαλύτερος οδηγός βρίσκεται μέσα σας», έλεγε η Vicky Wall.
Κάθε μπουκάλι αποκαλύπτει ένα μήνυμα για σας και μια θετική διαβεβαίωση σχετικά με αυτό το μήνυμα.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται το μπουκάλι που αποκαλύπτει ποιο χρώμα της ψυχής σας είστε έτοιμοι να δείτε αυτή τη στιγμή.
Το δεύτερο, ποιο από τα θέματα του παρελθόντος σας καλεί περισσότερο να ασχοληθείτε μαζί του, ώστε να βρείτε το δώρο που κρύβεται μέσα του.
Το τρίτο παρουσιάζει αυτό που συμβαίνει στο εδώ και το τώρα και το τέταρτο αποκαλύπτει τα δώρα που έρχονται σε εσάς από το μέλλον.
Ανακαλύπτοντας τα χρώματά μας και αναλύοντάς τα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μπορούμε να προσεγγίσουμε θέματα που μας δυσκόλευαν μέχρι τώρα και να εστιάσουμε στις θετικές αλλαγές που μας προτείνουν τα έλαια ισορροπίας που επιλέξαμε.
 Μέσα σε κάθε δυσκολία βρίσκονται καλά κρυμμένα τα βαθύτερα δώρα μας, περιμένοντας να τα ανακαλύψουμε ώστε να απελευθερωθούν!
Η συνεδρία διαρκεί μία με μιάμιση ώρα.
O πιστοποιημένος σύμβουλος σας προτείνει τον τρόπο εφαρμογής των ελαίων ισορροπίας και άλλα προϊόντα θα που θα υποστηρίξουν θετικά την εξελικτική διαδικασία μέχρι την αποκάλυψη της πραγματικής μας αύρας.
Η συνεδρία μπορεί να επαναληφθεί ύστερα από κάποιο διάστημα.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ:

Συνεδρία Aura-Soma®

Διαλέγοντας 4 από τα 111 δίχρωμα μπουκάλια με έλαια ισορροπίας, γίνεται η ερμηνεία της προσωπικής σας επιλογής και ο θεραπευόμενος κάνει χρήση των ελαίων στο σώμα του. Με την βοήθεια των Πομάδων, των Πεμπτουσιών, των Αρχαγγελικών Σπρέι & των Χρωματικών Ουσιών, επιδρούμε θετικά και στην Αύρα, με αποτέλεσμα να ξεμπλοκάρουμε συναισθηματικά και ψυχολογικά ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που θέλει η Ψυχή μας.

Συνεδρία Aura-Soma® με τους 3 Αγγέλους σας

Μια συνεδρία Aura-Soma® με τους 3 Αγγέλους σας: τον Φύλακα Άγγελο σας, τον προστάτη Άγγελο του Συναισθηματικού σας κόσμου και του Διανοητικού σας. Οι Τρεις Φύλακες Άγγελοι αντιπροσωπεύουν τις ποιότητες και ενέργεις με τις οποίες έχουμε έρθει στη Γη και καλούμαστε να εξελίξουμε. Προκύπτουν από την ημερομηνία γέννησή σας, την ώρα και τον τόπο, βασισμένοι στους 72 Αγγέλους της Κάμπαλα, το Δέντρο της Ζωής, & την Aura-Soma®.

Συνεδρία Aura-Soma® με την Χρυσή Κλωστή & το Δέντρο της Ζωής

Μια συνεδρία Aura-Soma® με την Χρυσή Κλωστή & το Δέντρο της Ζωής μπορεί να μας δώσει μια βαθύτερη κατανόηση για την πορεία της Ψυχής και τον μοναδικό της τρόπο με τον οποίο πορεύεται μέσα στον χρόνο, προς την εξέλιξή της.

Συνεδρία Aura-Soma® & Αριθμολογία

Σε μια συνεδρία Aura-Soma® με Αριθμολογία συνδυάζουμε το χρώμα με τους αριθμούς για μια βαθύτερη κατανόηση σε όλα τα επίπεδα.

Συνεδρία Aura-Soma® & Αστρολογία

Σε μια συνεδρία Aura-Soma® με Αστρολογία συνδυάζουμε το χρώμα με τα ζώδια και τους πλανήτες τους οποίους αντιστοιχούν για μια βαθύτερη κατανόηση σε σχέση με την προσωπική μας επιλογή.

Συνεδρία Aura-Soma® για ζευγάρια και συνεργασίες

Όλες οι παραπάνω συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν για ζευγάρια και συνεργασίες.

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: mike@aura-soma-shop.gr & fan@michailfan.com

Leave a Comment