Aura-Soma®

Ο Μιχαήλ Φαν είναι Πιστοποιημένος Δάσκαλος & Σύμβουλος στο Σύστημα της Aura-Soma® & Επίσημος Αντιπρόσωπος των προϊόντων Aura-Soma® & AEOS -Active Energised Organic Skincare- για την Ελλάδα.

Η Aura-Soma®, (Αύρα-Σώμα) είναι ένα αυτοεπιλεγόμενο σύστημα Χρωματικής Φροντίδας με βάση το Χρώμα.
Η Aura-Soma® συνδιάζει τις ζωντανές ενέργειες χρωμάτων, ελαίων, κρυστάλλων και φυτών.
Εμπνεύστρια και δημιουργός του συστήματος ήταν μία Βρετανή φαρμακοποιός, η Βίκυ Γουόλ, η οποία αν και τυφλή, μέσα από την εσωτερική της καθοδήγηση και προσευχή και σαν “κινούμενη από αόρατα χέρια”, το 1983 ξεκίνησε να δημιουργεί δίχρωμους συνδιασμούς με βάση το χρώμα, διαχωρισμένους από τις ιδιότητες του ελαίου και του νερού, τα λεγόμενα “μπουκάλια με έλαια ισορροπίας”.
Σήμερα το σύστημα του Aura-Soma® απαρτίζεται από 111 μπουκάλια με Έλαια  Ισορροπίας -Equilibrium Bottles-, μία σειρά από 15
 Πομάδες -Pomanders-, 15 Πεμπτουσίες -Quintessences-, 9 Αρχαγγελικά Ιάματα -Archangeloi-, 34 ενεργοποιημένα σπρέυ χώρου -Air Conditioners-, κρέμες, λάδια για μασάζ, και συνεχώς εξελίσσεται…
Σήμερα, συνεχιστής του έργου της Βίκυ Γουόλ, & Διευθυντής της Aura-Soma® είναι ο Mike Booth.

Aura-Soma® Η Συνεδρία

Σε μια προστατευμένη ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας, η συνεδρία του συστήματος της Aura-Soma® αφορά την προσωπικής σας επιλογή τεσσάρων μπουκαλιών από τους 110 δίχρωμους συνδυασμούς που περιέχουν τα έλαια ισορροπίας, ο βασικός πυλώνας του συστήματος. 

Αυτό που καλείται να κάνει ο οποιοσδήποτε είναι έτοιμος να καθρεφτίσει τον εαυτό του στα χρώματα της Aura-Soma® και τις ευεργετικές δονήσεις τους, είναι να επιλέξει έναν πιστοποιημένο σύμβουλο Aura-Soma® Practitioner ή Colour Care Consultant από την Art & Science International Academy of Colour Technologies, (ASIACT), και να κλείσει ραντεβού μαζί του. Το μόνο που έχετε να κάνετε αρχικά είναι να σταθείτε απέναντι στους 110 δίχρωμους συνδυασμούς και να επιλέξετε τα τέσσερα μπουκάλια που σας ελκύουν περισσότερο.
«Τα Έλαια Ισορροπίας είναι ο καθρέφτης της ψυχής», συνήθιζε να λέει η ιδρύτρια του συστήματος, Vicky Wall, και είναι αλήθεια, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται.
Ουσιαστικά, είναι πολλά περισσότερα από μια απλή επιλογή. Είναι μια συνειδητή συνάντηση μεταξύ δύο ανθρώπων που σκοπό έχει τη διαφώτιση των πτυχών και των δώρων της ψυχής και της προσωπικότητας σε ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. 
Εφόσον επιλέξετε τα αγαπημένα σας τέσσερα μπουκάλια για αυτή τη χρονική στιγμή, μπορούμε να αρχίσουμε να τα αναλύουμε συμβουλευόμενοι τον Εσωτερικό σας Οδηγό.
«Ο μεγαλύτερος οδηγός βρίσκεται μέσα σας», έλεγε η Vicky Wall.
Κάθε μπουκάλι αποκαλύπτει ένα μήνυμα για σας και μια θετική διαβεβαίωση σχετικά με αυτό το μήνυμα.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται το μπουκάλι που αποκαλύπτει ποιο χρώμα της ψυχής σας είστε έτοιμοι να δείτε αυτή τη στιγμή.
Το δεύτερο, ποιο από τα θέματα του παρελθόντος σας καλεί περισσότερο να ασχοληθείτε μαζί του, ώστε να βρείτε το δώρο που κρύβεται μέσα του.
Το τρίτο παρουσιάζει αυτό που συμβαίνει στο εδώ και το τώρα και το τέταρτο αποκαλύπτει τα δώρα που έρχονται σε εσάς από το μέλλον.
Ανακαλύπτοντας τα χρώματά μας και αναλύοντάς τα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μπορούμε να προσεγγίσουμε θέματα που μας δυσκόλευαν μέχρι τώρα και να εστιάσουμε στις θετικές αλλαγές που μας προτείνουν τα έλαια ισορροπίας που επιλέξαμε.
 Μέσα σε κάθε δυσκολία βρίσκονται καλά κρυμμένα τα βαθύτερα δώρα μας, περιμένοντας να τα ανακαλύψουμε ώστε να απελευθερωθούν!
Η συνεδρία διαρκεί μία με μιάμιση ώρα.
O πιστοποιημένος σύμβουλος σας προτείνει τον τρόπο εφαρμογής των ελαίων ισορροπίας και άλλα προϊόντα θα που θα υποστηρίξουν θετικά την εξελικτική διαδικασία μέχρι την αποκάλυψη της πραγματικής μας αύρας.
Η συνεδρία μπορεί να επαναληφθεί ύστερα από κάποιο διάστημα.

Οι Πομάδες της Aura-Soma®
Oι Πομάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καθημερινή υγιεινή της αύρας. Βάζοντας τρεις σταγόνες από αυτές τις φυσικά αρωματισμένες χρωματισμένες ουσίες στα χέρια μας και κινώντας τα στο ηλεκτρο-μαγνητικό πεδίο το οποίο περιβάλλει το σώμα μας, την αύρα μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λεπτό ενεργειακό μάτριξ γύρω από τους εαυτούς μας. Αυτό επιτρέπει τις θετικές ενέργειες να εισχωρήσουν στο ενεργειακό μας πεδίο και να μας προστατεύσει από ενέργειες που δεν θέλουμε. Τα χρώματα της αύρας μας αλλάζουν σύμφωνα με την διάθεση και το περιβάλλον. Οι Πομάδες βοηθούν στην προστασία και διατηρούν την ακεραιότητα του ηλεκτρο-μαγνητικού μας πεδίου, ώστε παίρνοντας τον χρόνο να ισορροπήσουμε τις ενέργειες που μας περιβάλλουν, μπορούμε να αισθανθούμε την ένταση να βγαίνει από πάνω μας.

Η κάθε Πομάδα μπορεί να προσδίδει τις θετικές ενέργειες του χρώματος με το οποίο σχετίζεται. Το ροζ μπορεί να μας φέρει την εμπειρία της αγάπης, ζεστασιάς και στοργής ενώ το τιρκουάζ μπορεί να μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματά μας από την καρδιά. Όταν οι άνθρωποι λένε “Λάμπεις πραγματικά” – αυτό συμβαίνει όταν τα χρώματα λάμπουν μέσα από εμάς. Το πραγματικό νόημα της λέξης Πομάδα είναι μια συλλογή από βότανα για εξαγνισμό, θεραπεία και να δώσουν προστασία. Η Βίκυ Γουόλ, η ιδρύτριά της Aura-Soma®, δημιούργησε τα πρώτα μπουκάλια Ισορροπίας Aura-Soma®, τις Πομάδες και τις Πεμπτουσίες χρησιμοποίησε τον όρο Πομάδα με έναν τρόπο που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.Περιγράφει την λειτουργία τους σαν μια προστασία σε ένα ενεργητικό επίπεδο παρά σε ένα φυσιολογικό επίπεδο. Η μίξη και η ενεργοποίηση των βοτάνων, αποσταγμάτων φυτών και των κρυσταλλικών ενεργειών μέσα στις χρωματιστές Πομάδες μπορεί να μας βοηθήσει να παράγουμε μια ενεργειακή ισορροπία μέσα στα λεπτά στρώματα.
Όλες οι Πομάδες διατίθενται και σε Σπρέυ Χώρου των 100ml.Τρόπος χρήσης

Βάλτε τρεις σταγόνες από την επιλεγμένη Πομάδα στην αριστερή σας παλάμη και τρίψτε μαλακά τα χέρια σας μεταξύ τους. Απλώστε τα χέρια σας στην έκταση, μοιράζοντας τις ενέργειες του χρώματος, των βοτάνων και κρυστάλλων με τον υπόλοιπο κόσμο.
Η Ενέργεια ακολουθεί την πρόθεση.
Φανταστείτε αυτές τις ενέργειες να ρέουν από το αριστερό χέρι, γύρω από τη Γη και πίσω στο δεξί χέρι.
Φανταστείτε την ενέργεια να περικυκλώνει τη Γη, φέρνοντας αγνό φως και προστασία σ’ όλο αυτό που βρίσκεται επάνω, γύρω και μέσα μας.
Τώρα αρχίστε να φέρνετε προς τα μέσα, τις ενέργειες που χρειάζεστε για τον εαυτό σας. Μετακινήστε τα χέρια μαλακά πάνω και πίσω από το κεφάλι για να καθαρίσετε αυτό που βρίσκεται πίσω σας.
Φέρτε τα χέρια πάνω από το μέτωπο και από την πλευρά των μηλιγγιών, στις ”πύλες” της αντίληψης, ν’ ανοίξουν για μεγαλύτερη αντίληψη, ενώστε τις παλάμες μαζί πάνω από το κεφάλι, φέρνοντας αργά τα χέρια προς τα κάτω, στο ύψος των φρυδιών, το τρίτο μάτι και ακόμα πιο κάτω, μέχρι τον λαιμό.
Ανοίξτε τα χέρια σας στην περιοχή του λαιμού με τις παλάμες προς το σώμα, κινήστε τα χέρια προς τα κάτω, και φέρτε τις ενέργειες Στο κέντρο της καρδιάς, στο το ηλιακό πλέγμα, (ακριβώς πάνω από τον αφαλό και λίγο προς τα μέσα), το χάρα, το γενετήσιο βασικό κέντρο και κάτω στην Μητέρα Γη.
Ζητήστε από τη γη να δεχτεί αυτά που έχετε να προσφέρετε.
Μετά φέρτε την ενέργεια πίσω στο μπροστινό μέρος του σώματος, ενώστε τα χέρια σας με τις παλάμες να βλέπουν προς τα μέσα και πάρτε τρεις βαθιές αναπνοές με την συνείδηση ότι τα 49 στοιχεία της Πομάδας απορροφούνται από όλα τα κύτταρα μέσα στον ναό του σώματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για Εξωτερική Χρήση μόνο. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην το επαλείψετε σε τραυματισμένο, ερεθισμένο, ή ευαίσθητο δέρμα. Μην το χρησιμοποιήσετε σε γυαλισμένες-βαμμένες επιφάνειες.

Για περισσότερες πληροφορίες & αγορές στο:www.aura-soma-shop.gr & www.magentashops.com

Oι Πεμπτουσίες Aura-Soma®
Η Ουσία των Πεμπτουσιών της Αura-Soma®
Όταν γεννήθηκαν οι Πεμπτουσίες η Βίκυ Γουόλ, ιδρύτρια της Aura-Soma®, εξεπλάγειν όταν ανακάλυψε ότι οι ενέργειες των χρωμάτων ήταν προσωποποιημένες και ότι τα ονόματα που έλαβε είχαν σχέση με  δοσμένα ονόματα στους μεγάλους πνευματικούς δασκάλους από τους πρώτους Θεοσοφιστές.
Μίλησε για αυτήν την γκάμα σαν την “απευθείας επικοινωνία με τον ουρανό” που ενυπάρχει στον καθένα από εμάς.
Η χρήση των Πεμπτουσιών αφυπνίζει τις Μεγάλες ενέργειες που υπάρχουν μέσα μας. Η γέννηση των Πεμπτουσιών δημιούργησε νέες και διαφορετικές ενέργειες μέσα στην γκάμα της Aura-Soma®, βοηθώντας μας να βγάλουμε προς τα έξω τα πιο θετικά επιτεύγματα αυτών των Μεγάλων ενεργειών στην προσωπική μας σφαίρα.
Δουλεύουν μαζί με το αστρικό και τα αιθέρια σώματα, μέσα σε όλο το ενεργειακό πεδίο.

Οι δυναμικές και ευεργετικές ακτίνες των παλ χρωμάτων, αντιπροσωπεύονται από τις Πεμπτουσίες, και είναι σχεδιασμένες για να ανεβάζουν το πνεύμα σας.
Οι Πεμπτουσίες μας προσφέρουν την ευκαιρία να γίνουμε πιο συνειδητοποιημένοι και ξεκάθαροι σε θέματα που αφορούν συγκεκριμένες ποιότητες και θέματα με τον εαυτό μας και την ζωή μας.
Επιτρέπουν μία ειδική επικοινωνία με άλλες σφαίρες που υπάρχουν μέσα μας. Το καθένα είναι διαφορετικό και μοναδικό αφυπνίζοντας τις πιο θετικές ενέργειες από κάθε χρωματική ακτίνα. Αισθανόμαστε και βιώνουμε τα χρώματα καθώς ξεδιπλώνονται αρμονικά μέσα μας.
Οι Πεμπτουσίες υπάρχουν ιδιαίτερα για εμάς που χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια στην ζωή μας.
Αλληλεπιδρούν σε κάθε πλευρά του είναι μας, στα πιο εκλεπτυσμένα επίπεδα και για αυτό είναι ιδανικές για διαλογισμό, προσευχή και συλλογισμό.
Όλες οι Πεμπτουσίες διατίθενται και σε Σπρέυ Χώρου των 100ml.

Τρόπος χρήσης
Βάλτε τρεις σταγόνες ή τρεις ψεκασμούς της επιλεγμένης σας Πεμπτουσίας στον αριστερό καρπό, μετά καλύψτε με τον δεξί καρπό και τρίψτε τους μεταξύ τους.
Με υψωμένα χέρια στην έκταση, προσφέρετε τις ενέργειες της Χρωματικής Ακτίνας στον κόσμο.
Σταυρώστε τα χέρια καθώς αρχίζετε μαλακά να τυλίγετε τον εαυτό σας στο επιλεγμένο χρώμα, φέρνοντας τα χέρια μέσα και σταυρώνοντας τους καρπούς πάνω από την κορώνα.
Συνεχίστε να ανοίγετε και να κλείνετε τα χέρια σας καθώς κατεβαίνετε ώστε οι καρποί σας να σταυρώνουν πάνω από καθένα από τα ενεργειακά κέντρα – τα φρύδια, τον λαιμό – πριν έρθουν να ξεκουραστούν στην καρδιά για μια στιγμή. Συνεχίστε να κινείτε τα χέρια προς τα κάτω, πάνω από το ηλιακό πλέγμα,(ακριβώς πάνω από τον αφαλό και λίγο προς τα μέσα), πάνω από το χάρα, πάνω από το βασικό κέντρο και κάτω στην Μητέρα Γη.
Τέλος φέρτε τα χέρια στο μπροστινό μέρος του σώματος από τα πόδια σε ανάποδους κύκλους μέχρι το κεφάλι για να ταΐσετε τις ενέργειες στην αύρα.
Εισπνεύσατε την Πεμπτουσία τρεις φορές, βαθιά μέσα στον δικό σας ναό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για Εξωτερική Χρήση μόνο. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην το επαλείψετε σε τραυματισμένο, ερεθισμένο, ή ευαίσθητο δέρμα. Μην το χρησιμοποιήσετε σε γυαλισμένες-βαμμένες επιφάνειες.

Για περισσότερες πληροφορίες & αγορές στο:www.aura-soma-shop.gr & www.magentashops.com

Για Συνεδρίες : www.michailfan.com/sessions/

Για Σεμινάρια: www.michailfan.com/seminar/