AURA-SOMA® ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ 111

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ

B111

 

ΜΕΣΟΣ ΤΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΠΛΕ/ ΜΕΣΟΣ ΤΟΝΟΣ ΛΑΔΙ

Γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2013 ώρα 2.02 μ.μ.

Σε κάποια κείμενα ο Δανιήλ περιγράφεται να είναι περίπου τριάντα πέντε χρόνων, πολύ ψηλός, γύρω στα 20 μέτρα, με έντονα πράσινα μάτια και ανοιχτόξανθα σγουρά μαλλιά. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για την προέλευση του Δανιήλ, είναι κατά κάποιον τρόπο ακατανόητη.

Ο Δανιήλ μας βοηθάει να διακρίνουμε ανάμεσα σε αυτό που είναι πραγματικό και σε αυτό που δεν είναι πραγματικό. Αυτός είναι ένας από τους κύριους σκοπούς του. Για να εστιάσουμε στα όνειρα και τις προθέσεις μας έτσι που να μας βοηθάει να υλοποιήσουμε αυτές τις προθέσεις και εκείνα τα όνειρα με έναν αρκετά δραστήριο τρόπο, χωρίς απώλεια ενέργειας ή σπατάλης χρόνου.

Ο Δανιήλ επιφέρει επίσης μια επικοινωνία που ρέει εύκολα, χωρίς εμπόδια και βοηθάει να διαλύσουμε τις δυσκολίες που δημιουργούνται όταν ο ενθουσιασμός και η γρήγορη σκέψη οδηγούν σε ακατανοησία. Η εργασία του σε σχέση με τη σαφήνεια του λόγου και την επικοινωνία είναι πολύ σημαντική ως προς το πως μπορεί να μεταδοθεί η συμπόνια και το πραγματικό συναίσθημα. Αν βρούμε τον τρόπο να είμαστε ευσπλαχνικοί με τον εαυτό μας τότε ίσως αυτή η ευσπλαχνία να μπορέσει να ξεχειλίσει στον κόσμο. Ο Δανιήλ μας υποστηρίζει και μας βοηθάει να είμαστε ευσπλαχνικοί απέναντι στον εαυτό μας.

Ο Δανιήλ μπορεί να μας βοηθήσει να έχουμε τον κατάλληλο χώρο, να είμαστε απλά ο εαυτός μας και να μη συμπεριφερόμαστε με διαφορετικό τρόπο και έτσι να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να είναι αυτό που είναι, ακόμα και όταν μια κατάσταση ή ένα γεγονός είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ο Δανιήλ επιφέρει μια αίσθηση πραγματικής χαλάρωσης μέσα στην ύπαρξη, εκεί που στο παρελθόν υπήρξαν λεπτοφυείς ανησυχίες, βοηθώντας έτσι να διαλυθούν. Μέσα στην αποστολή και στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται πολλές διαφορετικές καταστάσεις που σχετίζονται με τη νομιμότητα ή με θέματα δικαιοσύνης. Κάποιοι από τους σκοπούς του Δανιήλ είναι πολύ δύσκολο να αποδοθούν στην ανθρώπινη δραστηριότητα, όπως η μετάδοση της αγάπης και όλων των ιδιοτήτων της (που είναι κατά κύριο λόγο ο τομέας του), κάτι που είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να κατανοήσουν.

Σε περιπτώσεις τραύματος ή δυσκολίας μπορούμε να θέσουμε στη χάρη και στη δυνατότητα του Δανιήλ να επιφέρει γαλήνη και ευεξία οτιδήποτε δημιούργησε αυτά τα προβλήματα. Αν δεν είμαστε βέβαιοι για την ταυτότητά μας, την έχουμε χάσει ή την έχουμε αντιληφθεί λανθασμένα, τότε ο Δανιήλ μας βοηθά να βρούμε την ταυτότητά μας μέσα στο βάθος της ύπαρξής μας.

Μερικές από τις ιδιότητες του Δανιήλ περιλαμβάνουν την αλήθεια και την αρμονία. Μας βοηθάει να βλέπουμε τις καταστάσεις όπως ακριβώς είναι, με ένα καθαρό φως, έτσι ώστε να μπορούμε να δρούμε με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Μια σημαντική πλευρά του Δανιήλ είναι ότι επιφέρει διαύγεια εκεί που έχει υπάρξει παραπλάνηση και δυσκολία στην επικοινωνία, ρίχνοντας φως σε κρυμμένους χειρισμούς και επιφέροντας έτσι καθαρότητα στις σχέσεις.

Ο Δανιήλ είναι φύλακας και προστάτης και ένα σημαντικό μέρος του ρόλου του είναι να υποστηρίζει κατά κάποιον τρόπο τον καθένα από τους φύλακες αγγέλους μας. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το να εποπτεύει τη δημιουργία του ταξιδιού στο χρόνο ανάμεσα στους γαλαξίες για τη μετακίνηση των Aρχαγγέλων από τον έναν γαλαξία στο άλλο, ακόμη και ανάμεσα στα σύμπαντα.

Ο Δανιήλ συνδέεται με το Σμαράγδι της Καρδιάς και θεωρείται ότι αποτελεί μέρος μιας ομάδας Αρχαγγέλων, που αποκαλούνται «Σμαραγδένιοι Αρχάγγελοι», εμπνέοντας τον ολιστικό και γαλήνιο τρόπο ζωής μέσα στο ανθρώπινο βασίλειο σε αρμονία με την οντότητα της γης και τις ενέργειές της αυτήν τη χρονική εποχή.

Ο Δανιήλ προσφέρει τις ενέργειές του σε αυτό το μπουκάλι σηματοδοτώντας μια νέα ακολουθία στο χρόνο. Όπως γνωρίζουμε, βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου κύκλου του χρόνου και αυτό αποτελεί εν μέρει το λόγο που ο Δανιήλ εκδηλώνεται σε αυτό το μπουκάλι αυτή την εποχή. Έχει κληθεί από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και από άλλους Αρχαγγέλους συμπεριλαμβανομένου και του Γαβριήλ για να βοηθήσει στη μετάβαση που η γη και το συλλογικό της ανθρωπότητας διέρχονται αυτό το χρονικό σημείο. Συγκεκριμένα, μπορούμε να τον αντιληφθούμε σε σχέση με το Σμαράγδι της Καρδιάς, την αρμονία και την αγάπη που παράγονται ανάμεσα στο σύστημα του ενεργειακού δικτύου της γης και στο δικό μας ενεργειακό σύστημα και πως αυτό αποτελεί μια σχέση από ένα βαθύ επίπεδο αγάπης. Υπάρχει ένας πολύ ισχυρός συσχετισμός του Δανιήλ με την Αφροδίτη και μια σύνδεση με τις αναμορφωμένες δυνάμεις της επανάστασης.

Αν ο Δανιήλ εμφανιστεί σε μια συνεδρία, τότε αυτό είναι σίγουρα μια ένδειξη ότι ένα κύριο μέλημά του είναι η διαύγεια στις σχέσεις, όπως ο γάμος ή η συνεργασία.

Σε σχέση με τον μικρόκοσμο, ο Δανιήλ εκδηλώνεται επίσης ως η δυνατότητα της απελευθέρωσης μέσα από την αναπνοή. Εισπνέοντας την ουράνια αγάπη, τη συμπόνια, τη φροντίδα και τη ζεστασιά και εκπνέοντας τον πόνο, το φόβο, τις πληγές και τις προδοσίες του παρελθόντος μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε μια νέα αίσθηση διαύγειας. Ο Δανιήλ μας υποστηρίζει να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο ώστε να μη βιώνουμε καταστάσεις στις οποίες η αγάπη που νιώθουμε δεν εκδηλώνεται ως η αγάπη που χρειαζόμαστε, θέλουμε ή αξίζουμε. Ο Δανιήλ ασχολείται επίσης με την έμπνευση προς την αλλαγή, τόσο μέσα στον εαυτό μας όσο και μέσα στις σχέσεις μας

Οι πρώτες μου σκέψεις
Με πολύ αγάπη, όπως πάντα
Mike

Για Συνεδρίες Aura-Soma®: www.michailfan.com/sessions/
Για Σεμινάρια Aura-Soma®: www.michailfan.com/seminar/

ΑΓΟΡΑ: http://www.aura-soma-shop.gr/equilibrium-bottles/archangel-daniel.html

Η Aura-Soma® Products Limited διατηρεί τα δικαιώματα των φωτογραφιών. Copyright ©Aura-Soma® Products Limited

 

 

 

 

Leave a Comment