AURA-SOMA® Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ

AURA-SOMA® Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Από τον Michail Fan
Eπίσημο Αντιπρόσωπο των προϊόντων Aura-Soma® & ΑEOS™ για την Ελλάδα & Πιστοποιημένος Δάσκαλος & Σύμβουλος Aura-Soma®, Registered Practitioner, από την Art & Science International Academy of Colour Technologies (ASIACT) www.asiact.org

Η Aura-Soma®, (Αύρα-Σώμα), είναι ένα αυτοεπιλεγόμενο σύστημα προσωπικής φροντίδας με βάση το Χρώμα.
Συνδιάζει τις ζωντανές ενέργειες  χρωμάτων, ελαίων, κρυστάλλων και φυτών. Εμπνεύστρια του συστήματος ήταν μία Βρετανή φαρμακοποιός, η Βίκυ 
Γουόλ, η οποία αν και τυφλή, μέσα από την εσωτερική της καθοδήγηση και 
προσευχή και σαν “κινούμενη από αόρατα χέρια”, το 1983 ξεκίνησε να 
δημιουργεί συνδιασμούς με βάση το χρώμα, διαχωρισμένους από τις ιδιότητες του ελαίου και του νερού, τα λεγόμενα “μπουκάλια με έλαια ισορροπίας”.
Σήμερα, το σύστημα της  Aura-Soma® απαρτίζεται από 111 χρωματιστά μπουκάλια με έλαια ισορροπίας, μία σειρά από 15 πομάδες, 15 πεμπτουσίες, 9 Αρχαγγελικά ιάματα, 34 ενεργοποιημένα σπρέυ χώρου, κρέμες, λάδια για μασάζ,  χρώματα εσωτερικών χώρων και συνεχώς εξελίσσεται…

Η Συνεδρία
Σε μια προστατευμένη ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας, η Συνεδρία του συστήματος της Aura-Soma® αφορά την επιλογή τεσσάρων μπουκαλιών από τους 111 δίχρωμους συνδυασμούς που περιέχουν τα Έλαια Ισορροπίας, ο βασικότερος πυλώνας του συστήματος. Αυτό που καλείτε, οποιοσδήποτε είναι έτοιμος να καθρεφτίσει τον εαυτό του στα χρώματα της Aura-Soma και τις ευεργετικές δονήσεις τους, είναι το να επιλέξει έναν πιστοποιημένο σύμβουλο Aura-Soma Practitioner ή Colour Care Consultant, από την Art & Science International Academy of Colour Technologies (ASIACT), και να κλείσει ραντεβού μαζί του. Το μόνο που έχετε να κάνετε αρχικά εσείς είναι να σταθείτε απέναντι από τους  109 δίχρωμους συνδυασμούς και να επιλέξετε τα τέσσερα μπουκάλια που σας καλούν περισσότερο.
”Τα Έλαια Ισορροπίας είναι ο καθρέφτης της Ψυχής”, συνήθιζε να λέει η ιδρύτρια του συστήματος Vicky Wall, και είναι αλήθεια, όσο δύσκολο και αν είναι να το πιστέψουμε !!!
Ουσιαστικά είναι πολλά περισσότερα από μια απλή επιλογή. Είναι μια συνειδητή συνάντηση μεταξύ δύο ανθρώπων που σκοπό έχει την διαφώτιση των πτυχών και των δώρων της ψυχής και της προσωπικότητας σας, σε ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.
Εφόσον επιλέξετε τα αγαπημένα σας τέσσερα μπουκάλια, για αυτή την χρονική στιγμή, μπορούμε να αρχίσουμε να τα αναλύουμε συμβουλευόμενοι τον Εσωτερικό Οδηγό σας.
”Ο Μεγαλύτερος Οδηγός βρίσκετε μέσα μας”, έλεγε η Vicky Wall.
Κάθε μπουκάλι κρύβει μέσα του και ένα μήνυμα για εσάς και μία θετική διαβεβαίωση σχετική με το μήνυμα του.
Στην πρώτη θέση βρίσκετε το μπουκάλι που μας αποκαλύπτει το πιο χρώμα της ψυχής σας είσαστε έτοιμοι να δείτε αυτή την στιγμή, το δεύτερο, πιο από τα θέματα του παρελθόντος, σας καλεί περισσότερο να ασχοληθείτε μαζί του, το τρίτο, είναι το τι συμβαίνει στο εδώ και το τώρα και το τέταρτο μας αποκαλύπτει τα δώρα που έρχονται σε εσάς από το μέλλον.
Ανακαλύπτοντας τα χρώματα μας και αναλύοντας τα, κατά την διάρκεια της συνεδρίας, μπορούμε να προσεγγίσουμε θέματα που μας δυσκόλευαν μέχρι τώρα και να εστιάσουμε σε θετικές αλλαγές που μας προτείνουν τα έλαια ισορροπίας της προσωπικής επιλογής μας.
Μέσα σε κάθε ”δυσκολία” βρίσκονται καλά κρυμμένα τα βαθύτερα δώρα μας, περιμένοντας να τα ανακαλύψουμε ώστε να απελευθερωθούν!
Η συνεδρία διαρκεί περίπου μία-μιάμιση ώρα.
O πιστοποιημένος σύμβουλος μας προτείνει τον τρόπο εφαρμογής των ελαίων ισορροπίας και άλλα προϊόντα θα που θα υποστηρίξουν θετικά την εξελικτική μας διαδικασία μέχρι την αποκάλυψη της πραγματικής μας αύρας.
Η συνεδρία μετά από κάποιο καιρό μπορεί να επαναληφθεί.
Η ώρα είναι τώρα.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.aura-soma-shop.gr
www.magentashops.com
www.asiact.org
www.aura-soma.net

Leave a Comment